Cégbemutatkozás

A Service Flow Kft. 2019 végén a turizmus-vendéglátás speciális piaci igényeit felismerve hozta létre egyedi szolgáltatás portfólióját. Magas szintu szakmai kompetenciánk mellett a megbízhatóság, rugalmasság, valamint a piaci standardot felülmúló gyorsaság teszi lehetové, hogy ügyfeleink változatos igényeinek megfelelo szolgáltatást biztosítsunk.

 

"MARADJON TÖBB IDEJE A VENDÉGEIRE A MUNKAVÁLLALÓT BÍZZA CSAK RÁNK!"

 

Manapság valóban könnyebb vendéget találni, mint munkaerőt?

Cégünk megoldást kínál Önnek a munkaerohiány okozta nehézségek leküzdésében. Széles köruszolgáltatásainknak köszönhetoen vállaljuk bármilyen pozíció betöltésére alkalmas munkavállalói bázis toborzását foglalkoztatási formától függetlenül.

Kiválasztástól a belépésig

Ön is tapasztalta már a munkaero-kereséssel járó nehézségeket, mint a megfelelo toborzási forma megtalálása, a kiválasztási folyamat, a foglalkoztatással járó adminisztrációs eljárások okozta fennakadások? Legyen szó szellemi vagy fizikai munkaerorol, mi nem csupán a munkavállaló
felkutatását vállaljuk. Stratégiai partnerünknek köszönhetoen teljes köru HR megoldást biztosítunk ügyfeleink részére. A klasszikus foglalkoztatási formák mellett – ügyfeleink igénye szerint – számos atipikus megoldást kínálunk: